Cirotto
Rodinné vinařství Cirroto bylo založeno v roce 1949 v Asolu a pěstuje vinnou révu již po tři generace v kopcovité oblasti před pohořím Dolomit. Pěstují původní odrůdy vinné révy typické pro tuto oblast. Patří mezi ně Glera pro Asolo Prosecco DOCG, Manzoni Bianco a Montello Rosso DOCG.
Vinaři věří, že místní mikroklima, historické zkušenosti a hlavně péče o révu a její zpracování s respektem k jejím vlastnostem dává jistotu, že skvělé víno se rodí již na vinici a ne až ve sklepech.
Mottem vinařství Cirotto je " málo cukru " a proto se specializuje na výborná Prosecca Brut a Extra Brut s nízkým obsahem cukru a na tichá suchá červená vína.
Nejprodávanější

Suché červené víno Cabernet Sauvignon vyrobené z pečlivě vybraných hroznů a měkce lisované bezprostředně po sklizni.